Tvillingsajtensmall

Gilla Tvillingsajten på Facebook!

 

Hejsan!

Kul att du har hittat hit! Bakom kulisserna har ni mig en 5 barnsmamma som egentligen bara tänkte skaffa ett fjärde och ett sista litet barn men blev glatt överraskad att det var tvillingar jag väntade. Men jösses så mycket funderingar! Det var verkligen något nytt vi hade framför oss. Graviditeter hade jag ju varit med om tidigare men inget var sig likt denna gång! Trodde överhuvudtaget inte att min kropp skulle klara det, magen var ju sprängfylld tidigare med bara ett barn... Jag slukade böcker om tvillingar och sökte information på nätet, det jag saknade var någon sida där jag kunde hitta allt som hade med tvillingar att göra... sagt och gjort, därför blev Tvillingsajten till, här tänker jag samla information från olika hörn.

Victoria med tvillingdöttrarna Ciona & CiliaPå utsatt datum v.40+0, 10 augusti 2011 födde jag våra tvillingtjejer Cilia & Ciona. Vilken grand finale! Att få två! Det är verkligen speciellt med att få tvillingar, man får såå mycket av allt! Ena stunden är jag så lycklig att jag fått den äran för att nästa stund tänka att "nu har jag fått för mina synder"...   Men jag är såå tacksam att just jag dessutom fick bli en tvillingmamma :-)

Tvillingsajten fylls hela tiden på med nytt material och det är här du kommer in - hjälp mig genom att tala om vad du saknar, skicka länkar, 200jagotwinsen
filmer, bilder med tvillingar. Det finns en flik med "läsarna berättar" där du kan skicka in din berättelse, det kan vara hur du upplevde graviditeten, förlossningen, berättelse om dina tvillingar (stora som små). Kanske är du tvilling själv och kan berätta om hur det är att vara tvilling, kanske har du tips på vad man som förälder till tvillingar bör tänka på. Skicka gärna bild på dem du berättar om.

Skicka in bilder! Skicka in bilder på din tvillinggravidmage, magbilder efter tvillingfödseln. Amningsbilder och givetvis bilder på dina tvillingar!

Tvillingsajten har också ett samarbete med Multiplicity Magazine som är en tidning för föräldrar till tvillingar eller fler.

Glöm inte att GILLA Tvillingsajten på Facebook! Här lägger jag mest upp roliga bilder & videoklipp, länkar och information som inte finns att hitta här.

 Kramar från Victoria